Verenigings-
management

Verenigingen

Sponsorwerving

Voor het werven van sponsoren tijdens bijeenkomsten of voor advertising kan Interactie voor extra inkomsten zorgen. Als bestuurder blijft u onafhankelijk door de benadering van bedrijven over te dragen aan Interactie die mogen participeren onder uw voorwaarden. Regelgeving en btw-regels hieromtrent en sponsoring bij (geaccrediteerde) bijeenkomsten zijn door interactie eenvoudig te organiseren. Het is van belang op andere relevante momenten in contact te komen met de doelgroep en haar belangen door profit en non-profit organisaties met uw doelgroep eventueel bij elkaar te brengen.

Interactie heeft grote ervaring in het zoeken naar oplossingen. Een scala aan mogelijkheden zijn voorhanden. Ook exclusieve bijeenkomsten zijn mogelijk. Uit evaluaties en sponsormeetings is gebleken dat Interactie de juiste contacten weet te leggen.

Speciaal willen wij de ‘Ronde Tafel Bijeenkomsten’ onder uw aandacht brengen waarbij wij een eigen werkwijze hebben ontwikkeld, waarmee u wat uw doelgroep wenst kunt meten. Wij hebben aantoonbaar grote en jarenlange ervaring.

EHBO Nederland

Een jonge, dynamische koepelorganisatie die het belang van de vrijwillige EHBO’er hoog in het vaandel heeft staan.

Vereniging Mensa Nederland

Mensa is een internationale organisatie van en voor zeer intelligente mensen met ruim 100.000 leden. Mensa Nederland telt bijna 4.500 leden.

Nationale Bond EHBO

De Nationale Bond EHBO is met een paar honderd verenigingen en duizenden vrijwilligers een landelijke organisatie in de eerste hulp.

NVRR

Nederlandse Vereniging van Rekenkamers en Rekenkamercommissies

Offerte aanvragen

Het verbinden van expertise leidt tot grotere prestaties.

Overweegt u uw secretariaatvoering (deels) uit te besteden en bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner? Neem dan vrijblijvend contact met Interactie op.

Contactgegevens

Interactie Groep
Horapark 9, 6717LZ Ede
T. 0318-693501
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Congresbureau Interactie BV

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK Arnhem: 09112237
BTW nummer: NL813621471B01

Interactie Opleidingen BV

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK Arnhem: 50760394
BTW nummer: Interactie Opleidingen BV is BTW vrijgesteld.