Verenigings-
management

Verenigingen

Algemene secretariaatsvoering

Interactie verzorgt de ledenadministratie, postverwerking, e-mail- en telefoonservice en agendabeheer.

Personal Management Assistent

Interactie koppelt een personal management assistent aan uw vereniging die gespecialiseerd is in de werkzaamheden in uw branche en op de hoogte is van de actualiteiten. De personal management assistent is voor zowel u als uw leden het vaste aanspreekpunt.

Huur ruimtes

Een vergaderruimte of bijeenkomstruimte nodig? Interactie te Ede beschikt over moderne en stijlvol ingerichte vergaderkamers voor al uw vergaderingen tot 80 personen. Met een eigen restaurant en cateringservice. Voor grotere aantallen kan Interactie een passende locatie regelen. De Interactie Groep heeft twee van de grootste congresbureas van Nederland onder haar vleugels waardoor u van de voordelen van onze 15-jarige ervaring en schaalgrootte geniet.

Bereikbaarheid

Wij regelen dat de telefoon en e-mail uit de naam van uw vereniging wordt beantwoord. Zo is uw vereniging altijd bereikbaar voor vragen, 5 dagen per week.

Mailingen

Wij verzenden informatiepakketten of webshop artikelen. Tijdschriften, (digitale) nieuwsbrieven of e-mailingen worden verzorgd. Zou het niet prettig zijn als wij de agenda voor een vergadering met u voorbereiden en bestuur en commissies ondersteunen in hun taken?

Vergaderen

Interactie notuleert, designt en verstuurt de stukken voor bestuurs- en commissievergaderingen. Daarnaast organiseren en begeleiden we de algemene ledenvergaderingen, themabijeenkomsten, workshops en cursussen.

Ook is het mogelijk om telefonisch te vergaderen met notuleerservice.

Administratie

Wij weten hoe belangrijk het is om de juiste informatie over uw contacten vast te leggen in het maatwerk relatie (CRM)- systeem. Met de hoogste veiligheidsspecificaties beheren wij uw gegevens.

EHBO Nederland

Een jonge, dynamische koepelorganisatie die het belang van de vrijwillige EHBO’er hoog in het vaandel heeft staan.

Vereniging Mensa Nederland

Mensa is een internationale organisatie van en voor zeer intelligente mensen met ruim 100.000 leden. Mensa Nederland telt bijna 4.500 leden.

Nationale Bond EHBO

De Nationale Bond EHBO is met een paar honderd verenigingen en duizenden vrijwilligers een landelijke organisatie in de eerste hulp.

NVRR

Nederlandse Vereniging van Rekenkamers en Rekenkamercommissies

Offerte aanvragen

Het verbinden van expertise leidt tot grotere prestaties.

Overweegt u uw secretariaatvoering (deels) uit te besteden en bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner? Neem dan vrijblijvend contact met Interactie op.

Contactgegevens

Interactie Groep
Horapark 9, 6717LZ Ede
T. 0318-693501
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Congresbureau Interactie BV

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK Arnhem: 09112237
BTW nummer: NL813621471B01

Interactie Opleidingen BV

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KvK Arnhem: 50760394
BTW nummer: Interactie Opleidingen BV is BTW vrijgesteld.