Congres-

Organisatie

Diensten

Interactie moet je ervaren

Organiseren, dat is wat we doen

Interactie moet je ervaren

 • Totaal organisatie

  Interactie zorgt voor alle facetten die gepaard gaan met de organisatie van verschillende soorten bijeenkomsten, waaronder congressen, symposia, round-tables, cursussen en andere onderwijsgerelateerde evenementen.

 • Deelparticipatie

  Naast het uitbesteden van de totale organisatie biedt Interactie u de mogelijkheid om een gedeelte van uw organisatie over te dragen. Graag stellen wij een dienstenpakket samen dat aan al uw wensen en eisen voldoet.

 • Financiële transparantie

  Interactie is een PCO en daardoor gehouden aan regels met betrekking tot de kwaliteit van communicatie en financiële transparantie. Voor iedere bijeenkomst zal een volledig transparant voorstel gedaan worden.

 • Sponsoracquisitie

  Bij een congres is een juist afgewogen samenspel tussen bedrijven, deelnemers en opdrachtgevers essentieel. Regelgeving verandert. Interactie weet altijd de juiste balans te vinden.

 • Deelnemerregistratie

  Interactie maakt gebruik van online deelnemerregistratie. Het registratieproces is grotendeels geautomatiseerd. Statistieken zijn beschikbaar en de deelnemers ontvangen vrijwel direct een bevestiging en factuur.

 • Locatiemanagement

  Interactie heeft contacten met veel locaties in Nederland. Bovendien kunnen wij vaak een gunstige inkoopprijs bedingen of zijn er reeds afspraken gemaakt waar u van profiteert.

 • Apps en websites

  Een maatwerk Congres app en Congres website kunnen wij voor u ontwikkelen. Alles is hierbij inbegrepen, van hosting tot publicatie in de Apple & Google app-stores.

 • BTW voordeel

  Interactie Opleidingen BV is een CRKBO BTW-vrijgestelde onderwijsorganisatie. In Organisatie- en Congresbureau Interactie BV worden BTW-plichtige transacties gerealiseerd. Dit is maximaal gunstig voor deelnemer en opdrachtgever.

  Congresbureau Interactie BV

  Interactie helpt u graag bij het organiseren van uw bijeenkomst. Wij kunnen zowel de totaalorganisatie als deelorganisatie voor u uitvoeren. 

  Voorbereiding

  Tijdens de voorbereidingsfase zullen wij samen met u als opdrachtgever bepalen welke doelstellingen uw bijeenkomst heeft en welke doelgroepen u wilt bereiken. Tijdens het brainstormen met alle betrokkenen zullen wij tevens het (wetenschappelijk) programma een invulling gaan geven.

  Wij handelen alle financiële, administratieve en logistieke zaken af, waardoor u zich kunt concentreren op de kernactiviteit van uw bijeenkomst.

  Het team van Interactie is gespecialiseerd in o.a. accreditatie, marketing, abstract handling en sponsoracquisitie. Ook het maken en beheren van een congres app en congres website behoort tot de mogelijkheden, inclusief publicatie in de Apple en Google app-stores.

  Door het constant zoeken naar nieuwe ontwikkelingen streven wij ernaar u telkens weer in het positieve te verrassen.

  Tijdens het congres

  Het team van Interactie zal het visitekaartje zijn van uw bijeenkomst. Wij verzorgen de inschrijvingen en bemannen de inschrijfbalie tijdens de bijeenkomst. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor u, de locatie en alle andere betrokkenen.

  Na het congres

  Wij dragen zorg voor het uitwerken van de evaluatie en het ter beschikking stellen van de resultaten. Naar aanleiding van deze resultaten evalueren wij samen met u de bijeenkomst en streven erna het geheel een vervolg te kunnen geven.

  Interactie Opleidingen BV

  Doordat Interactie Opleidingen BV CRKBO gecertificeerd is, is het mogelijk BTW-vrije inschrijvingen te realiseren voor deelnemers. In Organisatie- en Congresbureau Interactie BV zullen de BTW-plichtige transacties (bijvoorbeeld met sponsors of voor feestavonden) kunnen worden gerealiseerd. Dit leidt tot een maximaal gunstige oplossing die de prijs voor deelnemers gunstig kan houden en de opbrengst voor de opdrachtgever gunstig beïnvloed.

  Offerte aanvragen

  Het verbinden van expertise leidt tot grotere prestaties.

  Gaat u een congres of cursus organiseren en bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner? Neem dan vrijblijvend contact met Interactie op.

  Congres app
  Er zijn veel mogelijkheden en vormen van publicatie in de Apple en Android app-stores. Graag bespreken wij deze met u. U kunt een offerte bij ons opvragen waarin alle mogelijkheden gespecificeerd zijn.
  Congres website
  Promoot uw congres, ontvang abstracts en registraties en publiceer het programma. Een website voor uw congres of vereniging vereist specifieke eigenschappen.

  Actuele congressen

  Contactgegevens

  Interactie Groep
  Horapark 9, 6717LZ Ede
  T. 0318-693501
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Congresbureau Interactie BV

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  KvK Arnhem: 09112237
  BTW nummer: NL813621471B01

  Interactie Opleidingen BV

  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  KvK Arnhem: 50760394
  BTW nummer: Interactie Opleidingen BV is BTW vrijgesteld.